Bluatimo Zeptopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar bende RGB LED var ama ortak anot mu ortak katot mu bilmiyorum. Nasıl anlayabileceğimizi bilen birisi varsa söyleyebilir mi?
Arkadaşlar bende RGB LED var ama ortak anot mu ortak katot mu bilmiyorum. Nasıl anlayabileceğimizi bilen birisi varsa söyleyebilir mi?
Çözüm Yener K. 3 Aralık 2021 Renk değiştiren LED'lerde genelde Anot ortak Katot farklıdır diye biliyorum. Evet hocam. Dediğim gibi ortak olan Anot gözüküyor. Arduino ile RGB LED Kontrolü - Mühendis Alemi Rgb led nedir? Rgb Led çeşitleri nelerdir? Arduino ile RGB Led donanımsal bağlantısı. RGB Led projesi. anot uçlu RGB Led ile proje gerçekleştirme www.muhendisalemi.com
Renk değiştiren LED'lerde genelde Anot ortak Katot farklıdır diye biliyorum. Evet hocam. Dediğim gibi ortak olan Anot gözüküyor. Arduino ile RGB LED Kontrolü - Mühendis Alemi Rgb led nedir? Rgb Led çeşitleri nelerdir? Arduino ile RGB Led donanımsal bağlantısı. RGB Led projesi. anot uçlu RGB Led ile proje gerçekleştirme www.muhendisalemi.com
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #2 Renk değiştiren LED'lerde genelde Anot ortak Katot farklıdır diye biliyorum. Evet hocam. Dediğim gibi ortak olan Anot gözüküyor. Arduino ile RGB LED Kontrolü - Mühendis Alemi Rgb led nedir? Rgb Led çeşitleri nelerdir? Arduino ile RGB Led donanımsal bağlantısı. RGB Led projesi. anot uçlu RGB Led ile proje gerçekleştirme www.muhendisalemi.com Son düzenleme: 10 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Renk değiştiren LED'lerde genelde Anot ortak Katot farklıdır diye biliyorum. Evet hocam. Dediğim gibi ortak olan Anot gözüküyor. Arduino ile RGB LED Kontrolü - Mühendis Alemi Rgb led nedir? Rgb Led çeşitleri nelerdir? Arduino ile RGB Led donanımsal bağlantısı. RGB Led projesi. anot uçlu RGB Led ile proje gerçekleştirme www.muhendisalemi.com