Besleyici34 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Selam, Ben kendime bir Arduino başlangıç seti aldım ama fotoğrafta gördüğünüz gibi kodun doğru olduğuna neredeyse emin olmama rağmen renkli olmuyor ve kod çalışmıyor kod yanlışta olabilir daha acemiyim. Dosya Ekleri resim_2023-06-15_123353326.png 71,6 KB · Görüntüleme: 115
Selam, Ben kendime bir Arduino başlangıç seti aldım ama fotoğrafta gördüğünüz gibi kodun doğru olduğuna neredeyse emin olmama rağmen renkli olmuyor ve kod çalışmıyor kod yanlışta olabilir daha acemiyim.
A ardaozd Picopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin arduino bağlantısında hata yok değil mi
Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin arduino bağlantısında hata yok değil mi
Besleyici34 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 ardaozd dedi: Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin arduino bağlantısında hata yok değil mi Genişletmek için tıkla... hayır bağlantıda sorun yok hemen eski versiyon deneyecem ardaozd dedi: Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin. Arduino bağlantısında hata yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı. Son düzenleme: 15 Haziran 2023
ardaozd dedi: Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin arduino bağlantısında hata yok değil mi Genişletmek için tıkla... hayır bağlantıda sorun yok hemen eski versiyon deneyecem ardaozd dedi: Kodda hata yok gibi gördüm isterseniz Arduino IDE'nin eski versiyonlarıyla deneyin. Arduino bağlantısında hata yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı.