S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.934 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Bluetooth'lu araba yapıyoruz kodu bilgisayar üzerinden atmaya çalışınca bu hatayı alıyorum; Yardım eder misiniz? (4 kez farklı farklı kod denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.)
Bluetooth'lu araba yapıyoruz kodu bilgisayar üzerinden atmaya çalışınca bu hatayı alıyorum; Yardım eder misiniz? (4 kez farklı farklı kod denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.)
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 Port seçiminizle alakalı sıkıntı var büyük ihtimal. Değiştirmeyi deneyebilirsiniz
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.934 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 Heronry dedi: Port seçiminizle alakalı sıkıntı var büyük ihtimal. Değiştirmeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Arduinonun kablosunu çıkarınca com6 gidiyordu. Ben 3 sanıyordum fakat 6'ymış. Com3 yerine Com6 üzerinden deniyorum şuan. Teşekkür ederim.
Heronry dedi: Port seçiminizle alakalı sıkıntı var büyük ihtimal. Değiştirmeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Arduinonun kablosunu çıkarınca com6 gidiyordu. Ben 3 sanıyordum fakat 6'ymış. Com3 yerine Com6 üzerinden deniyorum şuan. Teşekkür ederim.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #4 SabriKeser dedi: Bluetooth'lu araba yapıyoruz kodu bilgisayar üzerinden atmaya çalışınca bu hatayı alıyorum; Eki Görüntüle 2153095 Yardım eder misiniz? (4 kez farklı farklı kod denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.) Genişletmek için tıkla... Linux mu kullanıyorsunuz?
SabriKeser dedi: Bluetooth'lu araba yapıyoruz kodu bilgisayar üzerinden atmaya çalışınca bu hatayı alıyorum; Eki Görüntüle 2153095 Yardım eder misiniz? (4 kez farklı farklı kod denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.) Genişletmek için tıkla... Linux mu kullanıyorsunuz?