1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #1 Arduino ile kontrol edebileceğim RGB şerit Led arıyorum. Bütçem en fazla 100 TL olabilir ama mümkün oldukça ucuza almak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Arduino ile kontrol edebileceğim RGB şerit Led arıyorum. Bütçem en fazla 100 TL olabilir ama mümkün oldukça ucuza almak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 25 Ekim 2020 #2 Her türlü şerit LED'i Arduino ile kontrol edebilirsiniz. 5V olursa regülatör ya da ekstra güç kaynağı kullanmanıza gerek kalmaz.
Her türlü şerit LED'i Arduino ile kontrol edebilirsiniz. 5V olursa regülatör ya da ekstra güç kaynağı kullanmanıza gerek kalmaz.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #3 Alonso dedi: Her türlü şerit LED'i Arduino ile kontrol edebilirsiniz. 5V olursa regülatör ya da ekstra güç kaynağı kullanmanıza gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videoda ki gibi bir şey istiyorum ancak bunlar çok pahalı. Bunların ucuz muadilleri var mı?
Alonso dedi: Her türlü şerit LED'i Arduino ile kontrol edebilirsiniz. 5V olursa regülatör ya da ekstra güç kaynağı kullanmanıza gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videoda ki gibi bir şey istiyorum ancak bunlar çok pahalı. Bunların ucuz muadilleri var mı?
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 26 Ekim 2020 #4 157134 dedi: Ben bu videoda ki gibi bir şey istiyorum ancak bunlar çok pahalı. Bunların ucuz muadilleri var mı? Genişletmek için tıkla... Aliexpress'de vardı ama dolar artınca fiyatlar malum.
157134 dedi: Ben bu videoda ki gibi bir şey istiyorum ancak bunlar çok pahalı. Bunların ucuz muadilleri var mı? Genişletmek için tıkla... Aliexpress'de vardı ama dolar artınca fiyatlar malum.