M Marcoess Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 113 6 Mart 2021 #1 Merhabalar, Ardunio ile CS:GO Oyununu bir türlü beraber çalıştıramıyorum. Bu gördüğünüz örnek videolar tamamen Ardunio ile yapılmış. Ayrı olarak oyun tutkunları için böyle güzel bir rehber yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar, Ardunio ile CS:GO Oyununu bir türlü beraber çalıştıramıyorum. Bu gördüğünüz örnek videolar tamamen Ardunio ile yapılmış. Ayrı olarak oyun tutkunları için böyle güzel bir rehber yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Mart 2021 #2 Başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazıp deneyiniz. Artı 0 Eksi
KS KS M Marcoess Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 113 6 Mart 2021 #3 Jotariel dedi: Başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazıp Genişletmek için tıkla... Bu kodu steam ayarladırdan csgo ya yazıp tekrar deneyeceğim tamamdır Jotariel dedi: Başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef her yolu denedim bir şeyleri yanlış yapıyorum ama ne yanlış bilemiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz. Son düzenleme: 12 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazıp Genişletmek için tıkla... Bu kodu steam ayarladırdan csgo ya yazıp tekrar deneyeceğim tamamdır Jotariel dedi: Başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef her yolu denedim bir şeyleri yanlış yapıyorum ama ne yanlış bilemiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz.