Arena bilgisayar iade ediniz aşaması nedir?

Kafein26

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımı bozuldu. Arena bilgisayara garantiye yolladım. Arıza takibinde "iade ediniz" diye bir yazı var. Bu aşama ne anlama geliyor ?

Kart tamir edilmiyor iade yapılacak iade talebi oluştur diyorlar, eğer ki karttan memnunsan ve aldığın fiyat avantajlı ise kesinlikle iade değil değişim iste.

Ara Mail ile pdf şeklinde rapor gönderecekler kagıt. Mağazaya para iadesş raporudur. Bu kağıdı Ekran kartınızı Aldığınız firmayı önce arayın, pdf olarak atınız. N11, vs. İse canlı desteğe bağlanıp İade butonunu açtırın raporu canlı desteğe sunun. Faturada ki para iade olacaktır. Eğer aynı ekran kartı Aldığınız firmadç da var ise değişim talep edin.

Ücret iadesi alacaksınız benim kablososuz kulaklık bozulduğunda iade/değişim yazıyordu bende değişim seçmiştim arena yeni kulaklık göndermişti biraz uzun sürüyor ama aldım sonunda.
(Bir de tek çalışanı var herhalde firmanın habip bey)

Ekran kartımı bozuldu. Arena bilgisayara garantiye yolladım. Arıza takibinde "iade ediniz" diye bir yazı var. Bu aşama ne anlama geliyor?

Hocam meraktan soruyorum ekran kartını nasıl bozdunuz ekran kartı üzerinde tepinmediğiniz sürece bozulacak bir bileşen değil ve ekran kartı modeli neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…