Servisin iletişim bilgilerini paylaşabilirsiniz. Bunda sıkıntı olmaz."Şimdi buraya telefon numarası atsam ban yer miyim acaba?" diye düşünmüyor değilim.
İstanbul veya Ankara'da iseniz servise gidin. Eğer değilseniz sitelerinden iletişim numarasına bakın.
Çalışma saatlerinde arayın dediler.Servisin iletişim bilgilerini paylaşabilirsiniz. Bunda sıkıntı olmaz.
Online form çalışmıyor.Çalışma saatlerinde arayın dediler.
Umarım sorun anakartandır.Bazen olabiliyor. Pazartesi deneyebilirsiniz. Arada yine Online olarak da kontrol edebilirsiniz.
Teknik servise ulaşamadım ve online form çalışmıyor yazıcıdan formu çıkarıp form ile kargolasam olur mu?Bazen olabiliyor. Pazartesi deneyebilirsiniz. Arada yine Online olarak da kontrol edebilirsiniz.
Adresini biliyorsanız olur. Faturanın da fotokopisini koyun. Arızasını da belirtin.Umarım sorun anakartandır.
Teknik servise ulaşamadım ve online form çalışmıyor yazıcıdan formu çıkarıp form ile kargolasam olur mu?
Sonunda ulaşabildim ama seri numarasını istiyorlar, seri numarasını nereden bulabilirim?Adresini biliyorsanız olur. Faturanın da fotokopisini koyun. Arızasını da belirtin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.