Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Sharkoon SHP650 V2 güç kaynağı göndermiştim onlara. İade ediniz kararı çıkmış bugün. Aldığım yıl 2022, 400 liraya almıştım. Aradaki enflasyon farkı çok büyük. Bunu iade etmekten başka çarem var mı?
Sharkoon SHP650 V2 güç kaynağı göndermiştim onlara. İade ediniz kararı çıkmış bugün. Aldığım yıl 2022, 400 liraya almıştım. Aradaki enflasyon farkı çok büyük. Bunu iade etmekten başka çarem var mı?
Asreal Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 288 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #2 İade edersem ben ne kullanacağım falan de bana yenisini gönderemez misiniz falan de öyle bir şansın varsa tabii gönderir onlarda.
İade edersem ben ne kullanacağım falan de bana yenisini gönderemez misiniz falan de öyle bir şansın varsa tabii gönderir onlarda.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 Asreal dedi: İade edersem ben ne kullanacağım falan de bana yenisini gönderemez misiniz falan de öyle bir şansın varsa tabii gönderir onlarda. Genişletmek için tıkla... Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü.
Asreal dedi: İade edersem ben ne kullanacağım falan de bana yenisini gönderemez misiniz falan de öyle bir şansın varsa tabii gönderir onlarda. Genişletmek için tıkla... Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Ekim 2023 #4 Wexiar dedi: Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Katmıyorlar maalesef. Bozuk değilse iade etmeni önermem.
Wexiar dedi: Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Katmıyorlar maalesef. Bozuk değilse iade etmeni önermem.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 23 Ekim 2023 #5 Tüketici hakem heyetine başvurun muadili ya da daha iyi modeli ile değiştirmelerini talep etme hakkınız var.
Tüketici hakem heyetine başvurun muadili ya da daha iyi modeli ile değiştirmelerini talep etme hakkınız var.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #6 170981 dedi: Tüketici hakem heyetine başvurun muadili ya da daha iyi modeli ile değiştirmelerini talep etme hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden satın aldığım satıcıyla iletişime geçmemi söylediler. Onlara da yazdım, gelişmeleri aktarırım hocam.
170981 dedi: Tüketici hakem heyetine başvurun muadili ya da daha iyi modeli ile değiştirmelerini talep etme hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden satın aldığım satıcıyla iletişime geçmemi söylediler. Onlara da yazdım, gelişmeleri aktarırım hocam.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 23 Ekim 2023 #7 Wexiar dedi: Hepsiburada üzerinden satın aldığım satıcıyla iletişime geçmemi söylediler. Onlara da yazdım, gelişmeleri aktarırım hocam. Genişletmek için tıkla... Değişim kabul etmezlerse THH başvurun. %100 olarak muadili veya bir üst model hakkında karar çıkıyor.
Wexiar dedi: Hepsiburada üzerinden satın aldığım satıcıyla iletişime geçmemi söylediler. Onlara da yazdım, gelişmeleri aktarırım hocam. Genişletmek için tıkla... Değişim kabul etmezlerse THH başvurun. %100 olarak muadili veya bir üst model hakkında karar çıkıyor.
Asreal Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 288 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #8 Wexiar dedi: Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Başka ürün versinler o zaman ikna edebilirsen teknik servisi kıracaklarını zannetmem.
Wexiar dedi: Enflasyon farkını hesaba katmıyor mu bunlar? Yenisini göndereceklerini sanmam, ürün hiçbir yerde stokta gözükmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Başka ürün versinler o zaman ikna edebilirsen teknik servisi kıracaklarını zannetmem.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #9 AKINCILAR dedi: Değişim kabul etmezlerse THH başvurun. %100 olarak muadili veya bir üst model hakkında karar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Değişim için sanırım liste yollayacaklarmış. Listedeki ürünlerden de fiyat farkı talep ediyorlar diye biliyorum. Bu aşamada ne yapabilirim?
AKINCILAR dedi: Değişim kabul etmezlerse THH başvurun. %100 olarak muadili veya bir üst model hakkında karar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Değişim için sanırım liste yollayacaklarmış. Listedeki ürünlerden de fiyat farkı talep ediyorlar diye biliyorum. Bu aşamada ne yapabilirim?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 23 Ekim 2023 #10 Wexiar dedi: Değişim için sanırım liste yollayacaklarmış. Listedeki ürünlerden de fiyat farkı talep ediyorlar diye biliyorum. Bu aşamada ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kabul etmeyin eğer aciliyetiniz yoksa.
Wexiar dedi: Değişim için sanırım liste yollayacaklarmış. Listedeki ürünlerden de fiyat farkı talep ediyorlar diye biliyorum. Bu aşamada ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kabul etmeyin eğer aciliyetiniz yoksa.