Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Areon X aldım ama kokusunu beğenmedim nasıl kokusunu çıkarabilirim? Kasanın içine takacağım ama takınca fanlar üflediği için kötü koku yayıyor.
Arkadaşlar Areon X aldım ama kokusunu beğenmedim nasıl kokusunu çıkarabilirim? Kasanın içine takacağım ama takınca fanlar üflediği için kötü koku yayıyor.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.717 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 16 Şubat 2025 #2 Max 1 haftaya geçiyor zaten. Açık havada birkaç gün bırakın yeter balkonda vs.
Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 GKD dedi: Max 1 haftaya geçiyor zaten. Açık havada birkaç gün bırakın yeter balkonda vs. Genişletmek için tıkla... Kokusu biraz kötü olsa bile okeyim ama kokusu iğrenç geldi. Kasaya takınca odadan çıkacaktım en son.
GKD dedi: Max 1 haftaya geçiyor zaten. Açık havada birkaç gün bırakın yeter balkonda vs. Genişletmek için tıkla... Kokusu biraz kötü olsa bile okeyim ama kokusu iğrenç geldi. Kasaya takınca odadan çıkacaktım en son.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.717 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 16 Şubat 2025 #4 Yagizzw dedi: Kokusu biraz kötü olsa bile okeyim ama kokusu iğrenç geldi kasaya takınca odadan çıkcaktım en son. Genişletmek için tıkla... Ne renk ki? Mavisini kullanıyorum güzel kokuyor gayet bence. Başta biraz ağır kokuyor ama 3-4 güne gidiyor.
Yagizzw dedi: Kokusu biraz kötü olsa bile okeyim ama kokusu iğrenç geldi kasaya takınca odadan çıkcaktım en son. Genişletmek için tıkla... Ne renk ki? Mavisini kullanıyorum güzel kokuyor gayet bence. Başta biraz ağır kokuyor ama 3-4 güne gidiyor.
Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 GKD dedi: Ne renk ki? Mavisini kullanıyorum güzel kokuyor gayet bence. Başta biraz ağır kokuyor ama 3-4 güne gidiyor. Genişletmek için tıkla... Mor rengi.
GKD dedi: Ne renk ki? Mavisini kullanıyorum güzel kokuyor gayet bence. Başta biraz ağır kokuyor ama 3-4 güne gidiyor. Genişletmek için tıkla... Mor rengi.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.717 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 16 Şubat 2025 #6 Yagizzw dedi: Mor rengi. Genişletmek için tıkla... Bilemedim. Açıkta bırakın gider hocam çok kalıcı değil.
Yagizzw dedi: Mor rengi. Genişletmek için tıkla... Bilemedim. Açıkta bırakın gider hocam çok kalıcı değil.