ARG hikayesi önerisi

Tunay D

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 | AMD Ryzen 7 5700X | 465 GB SSD | 16 GB RAM
YouTube için bir arg yapmak istiyorum fakat aklımda hiçbir fikir yok. Bana kısa güzel bir hikaye yazabilir misiniz? Ben hikayeyi genişletirim ve videoyu paylaştığım zaman yardımcı olan kişiye atıfta bulunabilirim. Sıra dışı fakat kolay bir hikaye. Ne dersiniz?

YouTube için bir arg yapmak istiyorum fakat aklımda hiçbir fikir yok. Bana kısa güzel bir hikaye yazabilir misiniz? Ben hikayeyi genişletirim ve videoyu paylaştığım zaman yardımcı olan kişiye atıfta bulunabilirim. Sıra dışı fakat kolay bir hikaye. Ne dersiniz?

Hemen yaziyorum bekle reis.

Hikaye yazamam ama hikayen için öneri yapabilirim. Vhs kasetleri gibi olsun, farklı alfabeler kullan ve en son olarak rahatsız edici birkaç ses efekti kullan.

Bir ülke düşün, ülke yıkılma esnasında bir lider tarafından kurtarılıyor ve yeni bir ülke kuruluyor. Sonrasında bu lider ülkenin ekonomisini ve kurallarını başarılı bir şekilde yönetiyor. Ancak bir gün vefat ediyor. Sonrasında onun yerine geçen liderler, ülkeyi soymaya başlıyor. 100 yılın 85 yılı boyunca sürekli olarak deneylerle sürükleniyor, ülke soyuluyor. Ülkelere para kaynağı sağlıyorlar, insanlarını sömürüyorlar, ömürlerini satıyorlar. Kendi askerlerini terörist olarak adlandırıp öldürüldüklerinde şehit diye niteliyorlar, ama aslında teröristler kendi halklarının içinden çıkıyor. Bu olayın arkasında ise aslında o lider var, fakat bunu kimse bilmiyor veya bilmezlikten geliyor. Ülkeye darbe yapılıyor sanki komik bir olaymış gibi gülerlerken, halk acı çekiyor, kimse hiçbir şey yapamıyor. Her gün zam geliyor, insanlar çıldırıyor, fakat dinle, Allah'la, cennetle sakinleştiriliyorlar. Halk o kadar cahilleşiyor ki, koyunlaşıyor, siyasi bir tiyatro içinde hareket ettiklerini fark etmiyorlar. Her seçimde o liderden kurtarılacaklarını sanıp başka bir partiye oy veriyorlar, ama bilmiyorlar ki bunlar tiyatro, aslında hepsi aynı takımın adamları, aralarında top atıp tutuyorlar ama kaleye gol atan yok. Bunları bilmeyen halk sömürülmeye devam ediliyor. Ülkeye mülteciler sokuluyor, sığınak, para kaynağı, maden kaynağı olarak kullanılıyor. Bu Arge'nin adı ise 'halkın masalı deneyi'.

Hikaye yazamam ama hikayen için öneri yapabilirim. Vhs kasetleri gibi olsun, farklı alfabeler kullan ve en son olarak rahatsız edici birkaç ses efekti kullan.

Vhsyi ve ses efektlerini düşünmüştüm fakat alfabe aklıma gelmemişti, teşekkürler hocam.

Begenmeyebilirsin sadece yazmak istedim :D ama kopya cekmek istersen buna bakabilirsin.

Begenirsen veya kullanacaksan soyler misin bir de eger kullanirsan tam olarak nasıl bir şey oldugunu bizimle de paylasir misin?

Begenmeyebilirsin sadece yazmak istedim :D ama kopya cekmek istersen buna bakabilirsin.
Beğenmek ne kelime bayıldım hocam. Bana bir yerden tanıdık geldi olaylar. Oradan belli zaten harikulade birşey olduğu. Eline koluna sağlık. Kralsın❤️ (Hocam internet gitti geç yazdım kusura bakma)

Begenirsen veya kullanacaksan soyler misin bir de eger kullanirsan tam olarak nasıl bir şey oldugunu bizimle de paylasir misin?

Kullanacağım, yine konu ile ilgili şeyler için sana ulaşabileceğim bir sosyal medya hesabın var mı?

Beğenmek ne kelime bayıldım hocam. Bana bir yerden tanıdık geldi olaylar. Oradan belli zaten harikulade bir şey olduğu. Eline koluna sağlık. Kralsın❤️ (hocam internet gitti geç yazdım kusura bakma)

Kullanacağım, yine konu ile ilgili şeyler için sana ulaşabileceğim bir sosyal medya hesabın var mı?

Discord'um var: CryCasher

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı