İyi günler. Saç kreminden vazgeçtim sadece şampuan ve argan yağı kullanacağım. Önerebileceğiniz argan yağı var mıdır acaba?
Sitelerden alabileceğim var mı önerebileceğiniz ?Ailem Ceregan Argan yağı kullanıyordu ama daha sonrasında Ege bölgesinde kendi doğal argan yağını üreten bir çiftle tanıştık. Genellikle onlardan sipariş ediyoruz ve ailemden kullananlar daha memnun olduklarını söylüyorlar. Benim tavsiyem de eğer firma değil de kendi imalatını yapan birisini bulmanız.
Sitelerden alabileceğim var mı önerebileceğiniz ?
Hocam, keza dalin de kullanmayı öneriyorlar.Bu bahsettiğim ürün.![]()
En İyi Saç Serumu Ceragan Argan Yağlı (argan ve keratin 100ml)
En İyi Saç Serumu Ceragan Argan ve Keratin (100ml) , İndirim 50 ürün ile sınırlıdır.Orjinal Ceragan Argan ve Keratin Saç Bakım Serumu 100ml,www.kuaforpazari.com.tr
İyi günler. Saç kreminden vazgeçtim sadece şampuan ve argan yağı kullanacağım. Önerebileceğiniz argan yağı var mıdır acaba?
Sadece yağ arıyorum ya şampuanlılar pek tavsiye edilmiyor.![]()
Yıllardır kullanıyorum oldukça memnunum. Yakın zamanda zam gelene kadar 35-40 liraya çok daha iyiydi. Artık 55 liraya biraz pahalı gelmeye başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.