ARGB çoklanır mı? Dark X126 kullanıyorum. Anakartımda ARGB girişi var. Fanı bağladım fakat soğutucu bloğunun üstünde olan LED'leri bağlayamadım. Çünkü anakartta 1 tane ARGB girişi var. Bunun için ARGB kontrolcü almak mı gerekir?
Birkaç aydır kullanıyorum. Anakartı değiştirince doğal olarak fanların ledlerini kullanmak istedim. Sadece anakartın ve soğutucunun ışığı var. Kasa ışıl ışıl. ARGB sayesinde parlaklığını ayarlayabiliyorum ve bir sürü mod var. Dragon Center kontrol edebiliyorum. Bana göre tam F/P. İndirimde aldım. Çok memnunum. Tek sıkıntım soğutucu bloğunun üstünde olan DARK ledleri nasıl çalıştıracağım. Umarım çözümünü buluruz.
Ben bulamadım. Link atar mısınız? Kontrolcü ile hallolur mu?
Birkaç aydır kullanıyorum. Anakartı değiştirince doğal olarak fanların LED'lerini kullanmak istedim. Sadece anakartın ve soğutucunun ışığı var. Kasa ışıl ışıl. ARGB sayesinde parlaklığını ayarlayabiliyorum ve bir sürü mod var. Dragon Center kontrol edebiliyorum. Bana göre tam F/P. İndirimde aldım. Çok memnunum. Tek sıkıntım soğutucu bloğunun üstünde olan Dark LED'leri nasıl çalıştıracağım? Umarım çözümünü buluruz.