E Elixir Ex Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 RAM 2x Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3200 MHz DDR4 Bellek, CL16 DIMM Ekran kartı XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB Anakart PRIME B450M-K II İşlemci AMD Ryzen 5600 Selam arkadaşlar, Corsair H100 RGB 240 mm satın aldım anakartım da ARGB desteği yok ama yine de RGB ışıkları yanmıyor. Tüm kabloları taktım fanlar vs sorunsuz çalışıyor bunun nedeni nedir?
Selam arkadaşlar, Corsair H100 RGB 240 mm satın aldım anakartım da ARGB desteği yok ama yine de RGB ışıkları yanmıyor. Tüm kabloları taktım fanlar vs sorunsuz çalışıyor bunun nedeni nedir?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 12 Şubat 2024 #2 Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz?
E Elixir Ex Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü tavsiyen var mı? recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... En azından ARGB dönüştürücü alana kadar ürünün sağlam olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim? recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mecburi olarak yeni anakarta geçiş yaptım. Son düzenleme: 14 Şubat 2024
recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü tavsiyen var mı? recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... En azından ARGB dönüştürücü alana kadar ürünün sağlam olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim? recep50 dedi: Sıvı soğutmanın üstündeki ARGB kablosunu bir yerlere bağlamadıysanız nasıl yanmasını beklersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mecburi olarak yeni anakarta geçiş yaptım.