ARGB destekli AM4 anakart önerisi

MSI'yi bilmiyorum ama ASUS Prime B550M-K'da RPG ve ARPG yok direk olarak bağlanmıyor. Forumda başlık açılmış bunun için ama geniş bilgim yok.
Başlığı bende gördüm fakat anakart sitesinde desteklendiğini gördüm bende birşey anlamadım.
MSİ modelinde 2 adet ARGB pin çıkışı var JRAİNBOW1/2 olarak geçiyor.
Bütçeniz çıkarsa Wifi modelini alın üzülmezsiniz , bence AM4'deki şuandaki F/P olarak en iyi anakart.

Başlığı bende gördüm fakat anakart sitesinde desteklendiğini gördüm bende bir şey anlamadım.
MSI modelinde 2 adet ARGB pin çıkışı var JRAİNBOW1/2 olarak geçiyor.
Bütçeniz çıkarsa Wi-Fi modelini alın üzülmezsiniz, bence AM4'teki şuandaki F/P olarak en iyi anakart.

Ben kendim hem ARPG'li soğutucu hem de bu anakartı kullanıyorum da. :d soğutucu taktırdığım zaman takan kişi bağlantısının olmadığını söyledi. Forumda da başlık var bu konuda dediğim gibi. Bir şekilde bypas yapılıyor ama ayrıntılı bilgim yok MSI'yı bilmiyorum maalesef.

Ben kendim hem ARPG'li soğutucu hem de bu anakartı kullanıyorum da. :d soğutucu taktırdığım zaman takan kişi bağlantısının olmadığını söyledi. Forumda da başlık var bu konuda dediğim gibi. Bir şekilde bypas yapılıyor ama ayrıntılı bilgim yok MSI'yı bilmiyorum maalesef.
Garip , Başlıkta ARGB olduğu yazıyor kandırmaca gibi 😀 , Konu sahibi MSİ'ı seçerse üzülmez kalitesi şaşırtmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı