ARGB fan kontrolcü için anakartta bağlantı noktası yok

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Frisby Fcl-f1272c 4in1 Kumandalı Dual Argb Fan Set 4lü Set Kit 4x120mm Sessiz Rgb Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL arkadaşlar bu ürünü sipariş verdim ancak şimdi fark ettim ki benim anakartımda RGB bağlantı noktası yok. Ürünün son resmindeki kabloyu neyle bilgisayara bağlayacağım? Nasıl bir adaptör alabilirim bunu kullanmak için yani çevirici?
Molex ile falan mı bağlanıyor yoksa bu?
Onu neden bağlamak istiyorsun bağlamana gerek yok eğer anakartinda giriş yoksa zaten kumandayla geliyor.

.
Onu neden bağlamak istiyorsun bağlamana gerek yok eğer anakartinda giriş yoksa zaten kumandayla geliyor.
Daha önce böyle bir cihaz almadım. Kontrolcü uyumsuz çıkarsa geri gönderme şansım yok. Daha doğrusu x kişisi geri yollamak istemiyor, böyle bir huyu var. Kontrolcüyü sadece güç kaynağına bağlayıp fanlarımı da ona bağlayıp kumandadan kontrol mü edeceğim?

Daha önce böyle bir cihaz almadım. Kontrolcü uyumsuz çıkarsa geri gönderme şansım yok. Daha doğrusu x kişisi geri yollamak istemiyor, böyle bir huyu var. Kontrolcüyü sadece güç kaynağına bağlayıp fanları mı da ona bağlayıp kumandadan kontrol mü edeceğim?
Aynen hocam o kabloyu bağlamanıza gerek yok. Onu baglamazsaniz sadece pc üzerinden kontrol edemezsiniz ama zaten kumandasi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı