600 TL'ye kadar bütçem var duruma bağlı çıkabilir. 3 adet ARGB Fan ve kontrolcü ile kumanda almak istiyorum.
Kontrolcü girişi 3 pin argb girişli olması lazım anakartımda desteği olmadığı için. Cooler Master SickleFlow 120mm ARGB fanı da kontrolcüye bağlayacağım.
Aerocool Astro12 Pro 3x12cm ARGB Led Fan + Hub + Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
EZDIY-FAB Beyaz Moonlight RGB kasa fanı, 120 mm, fan Hub X ve uzaktan kumandalı, 5 V 3 pin RGB anakart senkronizasyonu, ARGB fan, PC kasası için, 3'lü paket : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu fanı almayı düşünüyorum ama nasıldır bilemiyorum, 400tlye geliyor yurt dışından. İnceleme bulamadım fan ile ilgili. Değerlendir istersen ama iyi midir bilemiyorum.
Yani kasa fanı olarak yeterli olabilir. Fakat kaliteli olmadığı kesin. 1200 RPM çok yeterli bir RPM olmasa da idare eder. Ama hava üfleme değerini göremedim. Onun da çok olacağını sanmıyorum. Türkiye'de de benzer bir sürü böyle 3'lü set var. Sağlamlık ve dayanıklılık açısından çok da güvenmemek lazım.