Eemirr Picopat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 7 27 Ocak 2024 #1 F/P ARGB fan bakıyorum. THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı inventus.com.tr Cool Moon Coolmoon Argb Fan Denetleyici Kontrolcü 4 Pin Pwm 5v 3pin MüziÄe Duyarlı Kumandalı Fan Hız Kontrolü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Egzoz fan var mı bılmıyorum bunları bulabildim. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Bir de bunlar birbiriyle uyumlu mu? Kasam darkFlash dk 150 650W anakartım, BIOSTAR A520mh.
F/P ARGB fan bakıyorum. THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı inventus.com.tr Cool Moon Coolmoon Argb Fan Denetleyici Kontrolcü 4 Pin Pwm 5v 3pin MüziÄe Duyarlı Kumandalı Fan Hız Kontrolü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Egzoz fan var mı bılmıyorum bunları bulabildim. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Bir de bunlar birbiriyle uyumlu mu? Kasam darkFlash dk 150 650W anakartım, BIOSTAR A520mh.
Aegonide Hectopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1.341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Galiba ilkkez argb fan takacaksınız kasaya. Kasanız nasıl , kaç fan alacaksınız? Yanlış fan alırsanız evde ekstradan fanlarınız olur. Reverse ve normal fanları düzenlemek önemlidir. Coolmoonun fanları ve argb kontrolcüsü iyidir. Kendim kullanıyorum.
Galiba ilkkez argb fan takacaksınız kasaya. Kasanız nasıl , kaç fan alacaksınız? Yanlış fan alırsanız evde ekstradan fanlarınız olur. Reverse ve normal fanları düzenlemek önemlidir. Coolmoonun fanları ve argb kontrolcüsü iyidir. Kendim kullanıyorum.