Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Anakart GİGABYTE H470M K İşlemci İntel i5 11400f LGA1200 ARGB işlemci fanım var ama anakartta 5V pin yeri yok. Ne yapmam gerek? Veya çözümü var mı?
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 863 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 19 Şubat 2025 #2 Kasanızda kontrolcü varsa ona girebilirsiniz bu şekilde kasa fanlarıyla senkronize çalışmış olur. Artı 0 Eksi
KS KS Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 Hiraeth dedi: Kasanızda kontrolcü varsa ona girebilirsiniz bu şekilde kasa fanlarıyla senkronize çalışmış olur. Genişletmek için tıkla... ARGB hub lardanmı bahsediyorsunuz yoksa bundanmı? Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Hiraeth dedi: Kasanızda kontrolcü varsa ona girebilirsiniz bu şekilde kasa fanlarıyla senkronize çalışmış olur. Genişletmek için tıkla... ARGB hub lardanmı bahsediyorsunuz yoksa bundanmı? Amazon.com.tr
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 863 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 19 Şubat 2025 #4 Soap Mactavish TR dedi: ARGB hub lardanmı bahsediyorsunuz yoksa bundanmı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kasa fanlarınız ARGB ise kendi kontrolcüsü mevcuttur oraya girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Soap Mactavish TR dedi: ARGB hub lardanmı bahsediyorsunuz yoksa bundanmı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kasa fanlarınız ARGB ise kendi kontrolcüsü mevcuttur oraya girebilirsiniz.
KS KS Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 Hiraeth dedi: Kasa fanlarınız ARGB ise kendi kontrolcüsü mevcuttur oraya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok malesef LED ama ben ARGB hub aldım öyle deneyim dedim ışığı yanmadı internette'de biraz araştırınca ARGB controller'i takarsam işe yarar diye düşündüm o yüzden soruyorum. Sizce bi çözüm yolu varmı yoksa illa 5v anakartmı almam lazım? Artı 0 Eksi
Hiraeth dedi: Kasa fanlarınız ARGB ise kendi kontrolcüsü mevcuttur oraya girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok malesef LED ama ben ARGB hub aldım öyle deneyim dedim ışığı yanmadı internette'de biraz araştırınca ARGB controller'i takarsam işe yarar diye düşündüm o yüzden soruyorum. Sizce bi çözüm yolu varmı yoksa illa 5v anakartmı almam lazım?