Yoogi Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #11 Shahdee dedi: Üst kısımda led tuşu varsa kontrolcünüz vardır o zaman. Fanlar nereye bağlı tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar power a bağlı sata kablosu üzerinden satıcıya da sordum fan kontrolcüsü yok
Shahdee dedi: Üst kısımda led tuşu varsa kontrolcünüz vardır o zaman. Fanlar nereye bağlı tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar power a bağlı sata kablosu üzerinden satıcıya da sordum fan kontrolcüsü yok
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Mart 2023 #12 Yoogi dedi: Hocam fanlar power a bağlı sata kablosu üzerinden satıcıya da sordum fan kontrolcüsü yok Genişletmek için tıkla... Garip. Fanlar şu an dönmesi lazımdı, kontrolcüye ihtiyacın yok.
Yoogi dedi: Hocam fanlar power a bağlı sata kablosu üzerinden satıcıya da sordum fan kontrolcüsü yok Genişletmek için tıkla... Garip. Fanlar şu an dönmesi lazımdı, kontrolcüye ihtiyacın yok.
Yoogi Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #13 Shahdee dedi: Garip. Fanlar şu an dönmesi lazımdı, kontrolcüye ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Bende mi bir yanlış var acaba
Shahdee dedi: Garip. Fanlar şu an dönmesi lazımdı, kontrolcüye ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Bende mi bir yanlış var acaba
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Mart 2023 #14 Yoogi dedi: Bende mi bir yanlış var acaba Genişletmek için tıkla... En azından ışık yanmasa bile fanlar bağlı diyorsun, gücü aldığı anda dönmesi gerekiyor.
Yoogi dedi: Bende mi bir yanlış var acaba Genişletmek için tıkla... En azından ışık yanmasa bile fanlar bağlı diyorsun, gücü aldığı anda dönmesi gerekiyor.
Yoogi Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #15 Shahdee dedi: En azından ışık yanmasa bile fanlar bağlı diyorsun, gücü aldığı anda dönmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi siz öyle diyince benim de garibime gitti ışık var fakat dönmüyorlar tekrar bir kontrol edeceğim şimdi
Shahdee dedi: En azından ışık yanmasa bile fanlar bağlı diyorsun, gücü aldığı anda dönmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi siz öyle diyince benim de garibime gitti ışık var fakat dönmüyorlar tekrar bir kontrol edeceğim şimdi