Çözüldü ARGB fanları anakart ile nasıl kontrol ederiz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByRichh

Decapat
Daha fazla  
Oncelikle soylemem gerekirse bir tane kasa vardi elimde bu kasa Rainbow fanliydi bende RGB olsun istedigim için internetten ARGB fan aldim ve kullaniyordum. Yeni bir anakart aldim ASUS ROG STRIX B550-F Gaming modeli bu simdi yeni aldigim RAM'leri ve anakartin kendisini ASUS'un Armoury Crate uygulamasindan kontrol edebiliyorum. Bu aldigim ARGB fanlari da bu uygulama ile kontrol etmeyi amaçlıyoruz kontrolcuden cikan bir kabloyu 3 pinli anakartin uzerine taktik tam olarak nereye taktigimizi bilmiyorum ama neyse kontrolcunun kendi kumandasindan fanlari kontrol edebiliyoruz ama anakartin uygulamasindan fanlarin isiklarini kontrol edemiyoruz bunu bilen yapan varsa yardimci olabilir mi?

Çözüm
Kasa kontrolcüsünü Sync moduna almanız lazım, ya kumanda da MB veya Sync gibi bir butonu vardır ona basacaksınız, ya da kontrolcü üzerinde LED switch bağlantısını 3 saniye birleştireceksiniz.
Kasa kontrolcüsünü Sync moduna almanız lazım, ya kumanda da MB veya Sync gibi bir butonu vardır ona basacaksınız, ya da kontrolcü üzerinde LED switch bağlantısını 3 saniye birleştireceksin
kumandada mb veya sync gibi bir mod yok led switch baglantisini 3 saniye birlestireceksin derken ne demek istedigini anlamadim

Dosya Ekleri

• IMG_0775.jpeg
    IMG_0775.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı