ARGB girişi olmayan anakarta nasıl sıvı soğutucu takılır?

qrifly

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 9600x 4060ti pro b650m-b fury 16 rgb 5600mhz ram masterfox 360mm sıvı soğutma 750w archon power gametech 7 fanlı akvayum kasa
Arkadaşlar yeni sıvı soğutma aldım ama ARGB takacak yerim yok ama satıcı fanların takılı olduğu yere takabilirsiniz dedi. Nasıl takarım?

Satıcının demek istediği 12v girişine tak demiş herhalde ama yüksek ihtimal argb yi kontrol edemezsin

ARGB girişi ile fan girişi birbiri ile alakasız iki soket hocam öncelikle bunu bilmen lazım, muhtemelen satıcı baştan sağma bir cevap vermiş.
Anladığım kadarıyla anakartında 3 pin 5V ARGB girişi yok ama 4 pin 12v RGB girişi vardır diye düşünüyorum, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir şeyde söz konusu değil, 3 pin 5V ARGB'yi 4 pin 12v RGB girişine takamazsın, bunun için bir dönüştürücü kullanman gerekiyor fakat bildiğim kadarıyla fiyatları biraz pahalı, ben sana şu ürünü tavsiye edeyim fakat sen biraz daha araştır belki aynı işlevi yapacak daha uygun dönüştürücü bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…