Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Anakartim; A520M k - işlemci soğutucusu aldim. 2 tane fanlı fakat anakartimda kontrolcü yok ve ARGB kabloları takacak yer yok. Nereden alabilirim ucuza? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Anakartim; A520M k - işlemci soğutucusu aldim. 2 tane fanlı fakat anakartimda kontrolcü yok ve ARGB kabloları takacak yer yok. Nereden alabilirim ucuza?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Haziran 2024 #2 Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
KS KS Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 turko35408 dedi: Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam şu 2 li fanın 2 kablosu var ışığı için yani tekrardan doğrulamak için atayım dedim ve sipariş ettim Dosya Ekleri IMG_20240622_010304.jpg 122,3 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam şu 2 li fanın 2 kablosu var ışığı için yani tekrardan doğrulamak için atayım dedim ve sipariş ettim
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Haziran 2024 #4 Hocam bu cihaza PSU bağlantısı ve fan bağlantısı yapacaksınız o kadar. RGB ayarlarını kumanda ile yapacaksınız. Artı 0 Eksi
Hocam bu cihaza PSU bağlantısı ve fan bağlantısı yapacaksınız o kadar. RGB ayarlarını kumanda ile yapacaksınız.
KS KS Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 turko35408 dedi: Hocam bu cihaza PSU bağlantısı ve fan bağlantısı yapacaksınız o kadar. RGB ayarlarını kumanda ile yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmu Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam bu cihaza PSU bağlantısı ve fan bağlantısı yapacaksınız o kadar. RGB ayarlarını kumanda ile yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmu
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Haziran 2024 #6 Hellw1n dedi: Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmu Genişletmek için tıkla... Yeterlidir hocam. İleride ek fan takarsanız portlar mevcut. Artı 0 Eksi
Hellw1n dedi: Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmu Genişletmek için tıkla... Yeterlidir hocam. İleride ek fan takarsanız portlar mevcut.
KS KS Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #7 turko35408 dedi: Yeterlidir hocam. İleride ek fan takarsanız portlar mevcut. Eki Görüntüle 2228778 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim anakartımın kontrolcüsü yokmuş korktum ledsiz kalıcak diye saolun öneri için turko35408 dedi: Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba satın aldım fakat bağlayamadım bakarmısınız acaba ? Son düzenleme: 25 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Yeterlidir hocam. İleride ek fan takarsanız portlar mevcut. Eki Görüntüle 2228778 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim anakartımın kontrolcüsü yokmuş korktum ledsiz kalıcak diye saolun öneri için turko35408 dedi: Bu tip bir cihaz işinizi görür. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba satın aldım fakat bağlayamadım bakarmısınız acaba ?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Haziran 2024 #8 Hocam çok üzgünüm. Bu ürün 6 pinli fanlar içinmiş. İade edin. Artı 0 Eksi
KS KS Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 turko35408 dedi: Hocam çok üzgünüm. Bu ürün 6 pinli fanlar içinmiş. İade edin. Genişletmek için tıkla... Sorun yok Hocam ne alıcam ozaman ? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam çok üzgünüm. Bu ürün 6 pinli fanlar içinmiş. İade edin. Genişletmek için tıkla... Sorun yok Hocam ne alıcam ozaman ?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.437 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 27 Haziran 2024 #10 Hocam böyle bir ürün var ama ne kadar başarılı bilmiyorum. PSU SATA bağlantısından güç alıyor ve direkt fan ARGB girişine takılıyor. ID-COOLING RC-ARGB Kontrolcü ve Mini Kumanda Fiyat ID-COOLING RC-ARGB Kontrolcü ve Mini Kumanda uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Son düzenleme: 27 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Hocam böyle bir ürün var ama ne kadar başarılı bilmiyorum. PSU SATA bağlantısından güç alıyor ve direkt fan ARGB girişine takılıyor. ID-COOLING RC-ARGB Kontrolcü ve Mini Kumanda Fiyat ID-COOLING RC-ARGB Kontrolcü ve Mini Kumanda uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com