Raxys Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 658 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar internette satılan şeyler var kabloyu RGB yapmak için ancak pek anlamıyorum maalesef. Ana kartım MSI Pro H610M-E, ekran kartım ise RTX 4070s. Bu iki koşula uygun attığım linkteki gibi RGB 24 pin kablomu vs. ise onlardan atar mısınız? PowerBoost 24Pin + 8Px2Pin ARGB Kablo Seti (18AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PowerBoost 24Pin + 8Px2Pin ARGB Kablo Seti (18AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
Arkadaşlar internette satılan şeyler var kabloyu RGB yapmak için ancak pek anlamıyorum maalesef. Ana kartım MSI Pro H610M-E, ekran kartım ise RTX 4070s. Bu iki koşula uygun attığım linkteki gibi RGB 24 pin kablomu vs. ise onlardan atar mısınız? PowerBoost 24Pin + 8Px2Pin ARGB Kablo Seti (18AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da PowerBoost 24Pin + 8Px2Pin ARGB Kablo Seti (18AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com