Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, MSI H310M PRO VD Plus anakart kullanıyorum, ARGB kasa aldım ama bağlantısını yapamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, MSI H310M PRO VD Plus anakart kullanıyorum, ARGB kasa aldım ama bağlantısını yapamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 25 Ocak 2021 #11 Merto82 dedi: 8 portlu değil mi bu? Bir de kontrolcüyü aldım tüm işlemleri yaptım. Msi Dragon Center'dan istediğim renk kombinasyonunu yapabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... 8 portlu derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Kaç tane fanınız varsa o kadar takıyorsunuz o portlar için. Fanlar verilen kumanda üzerinden renk değiştirilebiliyor. Anakarta bağlı olmadığı için MSI yazılımından yapılmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Merto82 dedi: 8 portlu değil mi bu? Bir de kontrolcüyü aldım tüm işlemleri yaptım. Msi Dragon Center'dan istediğim renk kombinasyonunu yapabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... 8 portlu derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Kaç tane fanınız varsa o kadar takıyorsunuz o portlar için. Fanlar verilen kumanda üzerinden renk değiştirilebiliyor. Anakarta bağlı olmadığı için MSI yazılımından yapılmaz diye düşünüyorum.
KS KS Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Ocak 2021 #12 Anlıyorum peki çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi