ARGB kontrolcü, fan çoklayıcı önerisi

Lyst

Femtopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS TUF Gaming A620M Plus
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600x
İşlemci Soğutucu: Artric Liquid Freezer II 240mm
Ram: Corsair Vengeance 2x16 32 GB DDR5 6000MHz CL36
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB 3500
Ekran kartı: MSI RTX 4070 Ventus 2X 12GB
Kasa: Lian Li lancool 205m mesh
PSU: Corsair RM750X 80Plus Gold
Ekstra olarak egzoz fanı: Arctic P12 PWM PST 120 mm
Meslek
Paramedik
Lian Li lancool 205m mesh kasam var önünde 2 adet 140mm ARGB fan mevcut.
Anakartım ASUS TUF Gaming A620M Plus, anakartta 2 adet 5V gen2 yani ARGB portu var fakat, kasama ek olarak egzoz fanı aldım ve anakarta en fazla 3 adet fan bağlayabiliyorum yani yeterli sayıda portum yok diyebiliriz, ben bunu en sağlıklı şekilde nasıl çoğaltabilirim arkadaşlar?
Not: Fanlardaki ve anakarttaki girişler 4 pinli.

O kasanın argb kabloları zaten hem dişi hem erkek. Birbirine takınca toplamda 3 fan yetmesi lazım tek girişe. Kasanın haricinde 1 adet ilave argb fan var doğru mu anlıyorum? Veya kasanın kendi fanlarında benim dediğim muhabbet yok mu?

O kasanın ARGB kabloları zaten hem dişi hem erkek. Birbirine takınca toplamda 3 fan yetmesi lazım tek girişe. Kasanın haricinde 1 adet ilave ARGB fan var doğru mu anlıyorum? Veya kasanın kendi fanlarında benim dediğim muhabbet yok mu?

Hocam dediğiniz gibi taktım birbirine ama çalışmadı bir de anakart üzerine bağlayıp deneyeceğim.
Güç alması için fanların anakart üzerinde sadece 2 adet giriş var o yüzden çoklayıcı arıyorum.

Hocam doğru anladıysam böyle bir şey arıyorsunuz, aynısı ben de kasamda kullanıyorum, bir sıkıntı çıkmadı şu zamana kadar.

Hocam bu ürünü ben de inceledim fakat anakarta olan bağlantı 3 pinli sanırım bana 4 pinli lazım

Arkadaşlar ARGB çoğaltıcıya gerek kalmadı teşekkürler ☺️ anakartta onun için 3 adet giriş varmış şimdi kılavuzu tekrar incelediğimde fark ettim.
Fakat hala fanlar için PWM çoğaltıcıya ihtiyacım var toplamda 3 fan olacak anakartımda 2 adet CHA_FAN girişi mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı