C Caner217 Kilopat Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 68 26 Temmuz 2024 #1 'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim?
'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 26 Temmuz 2024 #2 Caner217 dedi: 'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Caner217 dedi: 'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
C Caner217 Kilopat Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 68 26 Temmuz 2024 #3 Recep T dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu 6 pin hocam.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 26 Temmuz 2024 #4 Caner217 dedi: Bu 6 pin hocam. Genişletmek için tıkla... Sana LED yazan yerler lazım.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 26 Temmuz 2024 #5 Recep T dedi: Sana LED yazan yerler lazım. Genişletmek için tıkla... O LED yazan girişler ARGB için değil, kontrolcü uyumsuz. Caner217 dedi: 'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz?
Recep T dedi: Sana LED yazan yerler lazım. Genişletmek için tıkla... O LED yazan girişler ARGB için değil, kontrolcü uyumsuz. Caner217 dedi: 'thermalright tl c12c s argb kasa fani siyah uclu paket' için arama sonuçları www.qp.com.tr Anakartımda ARGB desteği bulunmuyor ve bu fanlara uygun kumanda veya tuş ile kontrol edilebilen kontrolcü arıyorum. Ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz?