X xMafez006 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Şöyle bir kontrolcü buldum, iş görür mü sizce? Yoksa daha iyi sağlam bir şeyde var mıdır? Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2024
Şöyle bir kontrolcü buldum, iş görür mü sizce? Yoksa daha iyi sağlam bir şeyde var mıdır? Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.254 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 13 Ağustos 2024 #2 Ben sırf bu işin içinden çıkamadığım için anakart değiştirdim hocam. Bu kontrolcülerin hiçbiri sağlıklı değil.
Ben sırf bu işin içinden çıkamadığım için anakart değiştirdim hocam. Bu kontrolcülerin hiçbiri sağlıklı değil.
X xMafez006 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 PROTECTQ dedi: Ben sırf bu işin içinden çıkamadığım için anakart değiştirdim hocam. Bu kontrolcülerin hiçbiri sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni anakart aldım çözdüm sorunu kökten en mantıklısı
PROTECTQ dedi: Ben sırf bu işin içinden çıkamadığım için anakart değiştirdim hocam. Bu kontrolcülerin hiçbiri sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni anakart aldım çözdüm sorunu kökten en mantıklısı