ARGB kontrolcü önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 16GB RAM 512GB NVme. SSD 600 WATT PSU Ryzen 7 5700X
ARGB SIVI SOĞUTUCU
Başlıkta olduğu gibi anakartım ASUS Prime B450M K-ıı modeli ve bu modelde herhangi bir bir RGB desteği yok. Benim sıvı soğutucum ARGB destekliyor. O yüzden ARGB kontrolcü alarak yapabilir miyim? Anlatabildim mi, bilemiyorum.

Uzaktan kumandalı bir argb kontrolcüsü alın. Fanların ve sıvı soğutmanın fanını bu argb kontrolcüsüne bağlayın. Uzaktan kumanda ile ışıkları ve fanların dönüş hızını kontrol edebilirsiniz.

Ek bilgi: Kafanızda soru işareti oluşmaması için şunu yazayım. Sıvı soğutmanın pompa kablosunu anakartın işlemci fan girişine takacaksınız. Pompanın çalışma hızını sistem belirleyecek.

Sıvı soğutma ızgaralarında bulunan argb fanların kablolarını da argb kontrolcüsüne takacaksınız.
Argb kontrolcülerinde hem argb hem de güç girişleri olur. Fanlardaki ışık ve güç çıkışlarını buralara takacaksınız.

Son düzenleme:
Uzaktan kumandalı bir ARGB kontrolcüsü alın. Fanların ve sıvı soğutmanın fanını bu ARGB kontrolcüsüne bağlayın. Uzaktan kumanda ile ışıkları ve fanların dönüş hızını kontrol edebilirsiniz.

Ek bilgi: Kafanızda soru işareti oluşmaması için şunu yazayım. Sıvı soğutmanın pompa kablosunu anakartın işlemci fan girişine takacaksınız. Pompanın çalışma hızını sistem belirleyecek.

Sıvı soğutma ızgaralarında bulunan ARGB fanların kablolarını da ARGB kontrolcüsüne takacaksınız.
ARGB kontrolcülerinde hem ARGB hem de güç girişleri olur. Fanlardaki ışık ve güç çıkışlarını buralara takacaksınız.

Sıvı soğutma pompa veya herhangi bir bir şeyinde bir sıkıntı yok anakartım ARGB desteklemiyor hayliyle ARGB olan fanlar ışıksız çok kötü duruyor o yüzden bir ARGB kontrolcü aldım sadece RGB fan için sordum ve teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı