ARGB olmayan anakarta kontrolcü nasıl bağlanır?

rick20ays

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
ryzen 5 3600
Anakartımda ARGB desteği yok, kontrolcü alsam ARGB girişini nereye takacağım? Kasamda artı olarak sıvı soğutma var. Yani CPU_FAN ve CHA_FAN dolu. Pompanın kablosunu CPU_FAN'a taksam sıkıntı olur mu? Anakartım ASUS Prime A320M-E

Son düzenleyen: Moderatör:
@rick20ays cpu fan işlemci soğutucu için diğeri ile ışıkları açamazsın fanlar sadece döner kontrolcü alıp bir ucunu SATA'ya diğerini fanlara takacaksın bende toplam 6 tane vardı ben de o yüzden yanında spliter de alıp daha fazla giriş sağladım ama sen sadece kontrolcü alırsan yeter

@rick20ays CPU fan işlemci soğutucu için diğeri ile ışıkları açamazsın fanlar sadece döner kontrolcü alıp bir ucunu SATA'ya diğerini fanlara takacaksın bende toplam 6 tane vardı ben de o yüzden yanında spliter de alıp daha fazla giriş sağladım ama sen sadece kontrolcü alırsan yeter.

Şimdi kontrolcü alsam sıvı soğutucunun pompasını CPU fana kontrolcüyüde CHA_FAN'a taksam anakart üzerinden renkleri kontrol edebilir miyim?

Şimdi kontrolcü alsam sıvı soğutucunun pompasını CPU fana kontrolcüyüde CHA_FAN'a taksam anakart üzerinden renkleri kontrol edebilir miyim?

ARGB giriş olmayan anakartların üzerinden ARGB kontrol edemezsin. Sıvı soğutucunun ARGB kablolarını birbirine geçirip sonra da kontrolcüye takman lazım bunun için YouTube'da videolar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı