ARGB ve RGB kontrolcü önerisi

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Arkadaşlar XPG ınvader kasam var. 4 pin RGB ve 3 pin ARGB kabloları var. Bir de geniş garip bir kablo var aşağıda 4 kabloyu da attım, acaba nasıl bir kontrolcü almam lazım? Bunları nereye takacağım? Anakartım Gigabyte H97-HD3.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartına baktım, herhangi bir RGB veya ARGB giriş portu göremedim. Dediğin gibi adaptör almalısın. O geniş garip kablo dediğinde sata kablosu onu psu dan çıkan sata kablosuna bağlayacaksın fanların gücü oradan alacak.
Cooler master rgb kontrolcü - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 814915938 bunun gibi bir adaptör RGB fanların için işini görür. ARGB için biraz daha maliyetli kontolcüler var. Kısacası 2 adaptör alman lazım hem RGB ye, hemde ARGB leri kontrol etmek için

RGB kablolarını oklar birbirlerine bakacak şekilde takın. Diğeri SATA güç kablosu. 3 pinli olmasının sebebi ortak gücü SATA'dan alıp renklere özel kabloları RGB kablosundan alması.

RGB kablolarını oklar birbirlerine bakacak şekilde takın. Diğeri SATA güç kablosu. 3 pinli olmasının sebebi ortak gücü SATA'dan alıp renklere özel kabloları RGB kablosundan alması.
Hocam RGB kablolarında dişi yok, 1 dişi var o da ARGB. Acaba sadece güç kaynağına yukardaki kabloyu bağlasam ne olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı