ARGB'ler anakart üzerinden nasıl kontrol edilir?

Merhaba, Cooler Master Masterbox V2 kasam var ilk topladığımda AM5 yeni çıkmıştı anakart vs yazılım eksiği vardı demek ki kontrolcünün ARGB kablosunu anakarta takınca güç almıyordu kasa kabloyu çıkarmadan başlamıyordu.
Uzun süre sonra tekrar deneyeyim dedim BIOS güncellemesi vs ile düzeltmişler büyük ihtimalle taktım kabloyu çalıştı kasa şimdi reset tuşuna bağlıydı ARGB değiştirme onu hiçbir şekilde kullanamıyorum, anakart ile bütün ARGB'leri nasıl kontrol edebilirim aynı renk vs yapabilirim? Kasa da her parçanın RGB'si var
Anakartım; ASRock X670E Pro RS

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın kendi uygulaması üzerinden anakartın ARGB portlarına bağlı ışıklandırmaları kontrol edebilirsiniz. (En alttaki 'ASRock Polychrome RGB')
Daha kapsamlı bir uygulama arıyorsanız SignalRGB en iyilerinden birisidir.

@@SnowTger2 LED- ARGB Hepsini Kontrol Edebiliyorum Bir tek ekran kartının üstünde ki ışıklandırmaları kontrol edemiyorum normal mi?
Gainward 3080 Ti modeli.

Önce ki kartım Gainward RTX 3060 idi ve onda da aynı sıkıntı vardı.
Sadece Gainward'ın kendi uygulaması üzerinden efekt ayarı yapılabiliyordu.
Ekran kartının üzerinde ek bir ARGB girişi var mı diye baktınız mı ?
Palit ( Gainward'ın sahibi firma) bazı üst modellere şu tarz bir giriş ve kablo ekliyor.
Kabloyu anakart ARGB portuna takıp ışıklandırmayı diğer bileşenlerle birlikte kontrol edebiliyorsun.
Kendi kullandığım Palit 4070 Ti GamingPro'da durum bu şekilde.
Sizde var mı bir kontrol edin, aksi halde Gainward uygulaması tek çözüm.

Yok https://www.akakce.com/ekran-karti/...-d6-ned308t019kb-132ax-fiyati,1309595446.html benimki bu model böyle bir giriş yok maalesef. Ramler'de RGB ARGB olsaydı çok güzel hepsi kordineli olacaktı sıvı soğutma ve kasa fanlarım hepsi kordineli çok güzel oldu onlar.

Açık kaynak olan OpenRGB uygulamasını deneyebilirsiniz. Tüm RGB'leri tek çatı altında kontrol etmenizi sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…