Arginine AKG vs Arginine HCL

iiTypeez

Hectopat
Daha fazla  
Arjinin AKG alacaktım idmanda pump, enerji ve damar genişletmesi için fakat yanlışlıkla arjinin hcl aldım. Ne gibi farkları var? HCL de aynı etkileri idman öncesi kullanırsam verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arjinin AKG alacaktım idmanda pump, enerji ve damar genişletmesi için fakat yanlışlıkla arjinin hcl aldım. Ne gibi farkları var? HCL de aynı etkileri idman öncesi kullanırsam verir mi?
Arginine HCL , arjinini bir asit tuzu olan hidroklorür e bağlanmış şeklidir toz formunda kullanılan urunu daha stabil ve tadını daha güzel yapar ve emilimini kolaylaştırır bu tarz urunler sanıldığı veya pazarlandığı gibi enerji veya pump için kullanılmaz, yararı uzun sureli her gun kullanımda doğru beslenme ile kan akışının artması nedeniyle daha iyi tamirat daha iyi doku beslenmesi ve iyi bir buyumedir.

teşekkürler doku katmanıma zarar vermez değil mi ? yoksa riskler içerisinde var mı

teşekkürler doku katmanıma zarar vermez değil mi ? yoksa riskler içerisinde var mı
Arjininin bir çok reçeteli ilaç ile etkileşimi vardır herhangi bir sağlık problemin dolayısı ile ilaç kullaniyorsan doktoruna danışmanı tavsiye ederim doku katmanı ile neyi kast ettiğini bilmiyorum sağlıklı bir insansan arjininden negatif bir yan etki görmen çok zor, tersine bir çok faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…