fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, iyi günler. 6000 TL bir bütçem var. Bu sistemi buldum. Bana gayet güzel geldi. Size de sorayım dedim. ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. 6000 TL bir bütçem var. Bu sistemi buldum. Bana gayet güzel geldi. Size de sorayım dedim. ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.447 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Nisan 2021 #2 Sistem güzel, RAM'i sonradan 2x8 yapabilirsiniz. PSU markasını hiç görmedim, SSD'de de sorun yok. Bana güzel geldi. Ama şunu söyleyeyim, ekran kartı ısınacaktır. Tek fanlı model olduğu için iyi bir soğutma gerek.
Sistem güzel, RAM'i sonradan 2x8 yapabilirsiniz. PSU markasını hiç görmedim, SSD'de de sorun yok. Bana güzel geldi. Ama şunu söyleyeyim, ekran kartı ısınacaktır. Tek fanlı model olduğu için iyi bir soğutma gerek.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 emircanunlts dedi: Sistem güzel, RAM'i sonradan 2x8 yapabilirsiniz. PSU markasını hiç görmedim, SSD'de de sorun yok. Bana güzel geldi. Ama şunu söyleyeyim, ekran kartı ısınacaktır. Tek fanlı model olduğu için iyi bir soğutma gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım bu bütçe bandında 1660 super ekran kartlı hazır sistem varmıdır?
emircanunlts dedi: Sistem güzel, RAM'i sonradan 2x8 yapabilirsiniz. PSU markasını hiç görmedim, SSD'de de sorun yok. Bana güzel geldi. Ama şunu söyleyeyim, ekran kartı ısınacaktır. Tek fanlı model olduğu için iyi bir soğutma gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım bu bütçe bandında 1660 super ekran kartlı hazır sistem varmıdır?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.447 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Nisan 2021 #4 fallxry dedi: Anladım bu bütçe bandında 1660 super ekran kartlı hazır sistem varmıdır? Genişletmek için tıkla... İki katı fiyatına var, sizin attığınız gayet ucuz.
fallxry dedi: Anladım bu bütçe bandında 1660 super ekran kartlı hazır sistem varmıdır? Genişletmek için tıkla... İki katı fiyatına var, sizin attığınız gayet ucuz.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #5 emircanunlts dedi: İki katı fiyatına var, sizin attığınız gayet ucuz. Genişletmek için tıkla... Anladım,sağol.
emircanunlts dedi: İki katı fiyatına var, sizin attığınız gayet ucuz. Genişletmek için tıkla... Anladım,sağol.
DoguFirat Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #6 Kasa stoklarda yok, iyi bakın lütfen
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #7 DoguFirat dedi: Kasa stoklarda yok, iyi bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Stoklarda olmadığını bende biliyorum ilerliyen dönemlerde alıcağım oyüzden konu açtım.
DoguFirat dedi: Kasa stoklarda yok, iyi bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Stoklarda olmadığını bende biliyorum ilerliyen dönemlerde alıcağım oyüzden konu açtım.