Aria Pro II PE350 elektrogitar nasıldır?

emynemym

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bilen varsa yardımcı olabilir mi gidip deneme imkanım yok maalesef. Aria Pro II PE350PGAgld model gitar nasıldır pişman olur muyum alsam? :( les paul sevdiğim için aklımı çeldi normalde grx131DX alacaktım. Çok üst düzey bir şey bekleimyorum lakin fiyatının hakkını verir mi? Les paulların bildiğim kadarıyla klavyesi pek rahat değil fakat çok mu çalınamaz ve telleri yüksektir bunun :(

Les PAUL daha kolay çalınır çünkü tel skalası kısa. 24,5"-24,75" arası. Dolayısıyla teşllerdeki gerilim azalır bu da daha kolay bend yapmanızı. bare basmanızı sağlar. Ayrıca elleriniz daha az yorulur.

Ancak Aria ciddiye alınacak bir marka değil. Ephiphone olsa al derdim. Verdiğiniz paranın karşılığı değil yani. Ben olsam grx131 dx alırdım. Marka bilinir sağlam güvenilir, içilik ve kalite iyi. Satarken hemen alıcı bulur.

Les PAUL daha kolay çalınır çünkü tel skalası kısa. 24,5"-24,75" arası. Dolayısıyla teşllerdeki gerilim azalır bu da daha kolay bend yapmanızı. bare basmanızı sağlar. Ayrıca elleriniz daha az yorulur.

Ancak Aria ciddiye alınacak bir marka değil. Ephiphone olsa al derdim. Verdiğiniz paranın karşılığı değil yani. Ben olsam grx131 dx alırdım. Marka bilinir sağlam güvenilir, içilik ve kalite iyi. Satarken hemen alıcı bulur.
Japon markasiymiş sanırım pek bı övduler bı forumda bilemedim bende ☹️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı