Arınma gecesi olsa ne yaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm mining sistemlerini hacker tüm paraları alır ardından tüm bankalara siber saldırı yapar ve dünyadaki tüm lupoları çalardım.

Bir de bunu tek yapmak sarmaz. Bağcılardaki sosyal üyeleriyle yapardık. Aslında mantıklı, öyle bir şey olursa haber verin.

Günah yazılmayacaksa vicdanı falan boş verip bağcılarda önüme gelen Suriyeli ve Afgan'ı (kaçak olanlar) öldürürdüm. Cinnet geçirttiler. Ya seve seve ya zorla gideceksiniz.

Tek başıma yaşasaydım, sokakta keko avına çıkardım nefret ederim kertenkelerden. Ama tek başıma yaşamıyorum büyük ihtimalle köye gidip orda savunma yapardık.

Parmağımın iyileşmesini bekler suriyelilerin dostlarım ülke terketmecesine CS:GO oynardım fakat gerçek hayat.

Esenyurt Adnan Kahveci mahallesine yakınım.

Adnan Kahveci Mahallesi Esenyurt'ta bulunan bir mahalledir. 1 milyondan fazla insan bulunmaktadır ve bunların çoğunu göçmenler oluşturmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin beni bulamayacağı bir yere saklanırdım. Vicdanımı kenara bırakırsam eğer Suriyeliler ve Afganlara çok güzel şeyler yapardım.

Hiç gerek yok öyle şeylere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…