dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.173 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #1 Arkadaslar, sanayi için notebook ariyorum, sadece ariza tespit programi için kullanacagim. Fiyat ne kadar ucuz ise o kadar iyi olur 2 tane alacagim. Ayrica bir sorum olacak agir programlar mi bunlar? Tesekkurler, iyi forumlar.
Arkadaslar, sanayi için notebook ariyorum, sadece ariza tespit programi için kullanacagim. Fiyat ne kadar ucuz ise o kadar iyi olur 2 tane alacagim. Ayrica bir sorum olacak agir programlar mi bunlar? Tesekkurler, iyi forumlar.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Ocak 2021 #2 Yok, ağır programlar değil. Koskoca BMW servisi Windows 7'li PC kullanıyordu düşün. Fiyat olarak da 2-3k arası çok rahat işini görür. İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu bile yeter de artar.
Yok, ağır programlar değil. Koskoca BMW servisi Windows 7'li PC kullanıyordu düşün. Fiyat olarak da 2-3k arası çok rahat işini görür. İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu bile yeter de artar.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.173 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #3 İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunda bir sorun bulunabilir mi? Trendyoldan hic birsey almadim daha once.
İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL İXTECH Thinbook 11.6'' Dizüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunda bir sorun bulunabilir mi? Trendyoldan hic birsey almadim daha once.