ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, benim şikayetim altta ve arıza tespitinde aşırı ısınıyor yazıyor, yani bunu tespit etmişler mi yoksa arıza tespitinde yazan şey benim şikayetim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Arkadaşlar, benim şikayetim altta ve arıza tespitinde aşırı ısınıyor yazıyor, yani bunu tespit etmişler mi yoksa arıza tespitinde yazan şey benim şikayetim mi?
Murkrow Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 228 Çözümler 3 Yer [user]/source/bin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek .Net Developer 25 Temmuz 2020 #2 Belge teknik ekibin vardığı sonucu gösteriyor ama ben daha önce hiç aşırı ısınıyor diye arıza tespiti yapanı görmedim. Genellikle sebepleri yazılır.
Belge teknik ekibin vardığı sonucu gösteriyor ama ben daha önce hiç aşırı ısınıyor diye arıza tespiti yapanı görmedim. Genellikle sebepleri yazılır.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #3 Murkrow dedi: Belge teknik ekibin vardığı sonucu gösteriyor ama ben daha önce hiç aşırı ısınıyor diye arıza tespiti yapanı görmedim. Genellikle sebepleri yazılır. Genişletmek için tıkla... Hocam güney köprüsü daha bilgisayarı çalıştırmadan ısınıyor, yani sadece Power'in tuşunu açınca, muhtemelen ilk ben yaşıyorum bu sorunu.
Murkrow dedi: Belge teknik ekibin vardığı sonucu gösteriyor ama ben daha önce hiç aşırı ısınıyor diye arıza tespiti yapanı görmedim. Genellikle sebepleri yazılır. Genişletmek için tıkla... Hocam güney köprüsü daha bilgisayarı çalıştırmadan ısınıyor, yani sadece Power'in tuşunu açınca, muhtemelen ilk ben yaşıyorum bu sorunu.