T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ocak 2021 #1 Arızalı olan CPU ve GPU'larınızı alabilirim. Fiyat tekliflerinizi model belirterek iletişime geçebilirsiniz.
Arızalı olan CPU ve GPU'larınızı alabilirim. Fiyat tekliflerinizi model belirterek iletişime geçebilirsiniz.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 17 Ocak 2021 #2 FX4100 var elimde. Bir kaç pin yamuk galiba. Başka sorunu var mı bilmiyorum. Kargo benden olur ne kadar verirsiniz?
FX4100 var elimde. Bir kaç pin yamuk galiba. Başka sorunu var mı bilmiyorum. Kargo benden olur ne kadar verirsiniz?
T Techno.Patates Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.317 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ocak 2021 #3 Elasmotherium dedi: FX4100 var elimde. Bir kaç pin yamuk galiba. Başka sorunu var mı bilmiyorum. Kargo benden olur ne kadar verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, PGA işlemcileri almıyorum, LGA olarak alım yapıyorum. Bu yüzden başlığa (LGA) belirttim. Yine de teşekkürler.
Elasmotherium dedi: FX4100 var elimde. Bir kaç pin yamuk galiba. Başka sorunu var mı bilmiyorum. Kargo benden olur ne kadar verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, PGA işlemcileri almıyorum, LGA olarak alım yapıyorum. Bu yüzden başlığa (LGA) belirttim. Yine de teşekkürler.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 18 Ocak 2021 #4 Aradaki ayrımı bilsem yazmazdım hocam kusura bakmayın