Yazın 3080 Ti model güzel bir kart almıştım, uzun süre indirim kovaladım ve yaklaşık 10 bin TL indirimli fiyattan aldım, geçen gün bilgisayar açıkken elektrik kesintisi oldu ve sonrasında kart arızalandı, şimdi garantiye verdiğimde acaba tamir veya değişim yaparlar mı yoksa ucuza aldığım için ücreti iadesi mi çıkarırlar?
Yazın 3080 Ti model güzel bir kart almıştım, uzun süre indirim kovaladım ve yaklaşık 10 bin TL indirimli fiyattan aldım, geçen gün bilgisayar açıkken elektrik kesintisi oldu ve sonrasında kart arızalandı, şimdi garantiye verdiğimde acaba tamir veya değişim yaparlar mı yoksa ucuza aldığım için ücreti iadesi mi çıkarırlar?
Değişim veya iade yapacaklarını sanmıyorum. Onarım yaparlar gibi. Ancak elektrik kesintisi gibi yollardan arızalandığı tespit edildiği an garanti kapsamı dışında olacağı için ya ücret talep ederler ya da tarafınıza geri gönderirler.
Değişim veya iade yapacaklarını sanmıyorum. Onarım yaparlar gibi. Ancak elektrik kesintisi gibi yollardan arızalandığı tespit edildiği an garanti kapsamı dışında olacağı için ya ücret talep ederler ya da tarafınıza geri gönderirler.
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
Şöyle bir bilgi buldum: Enerji Tüketicileri Derneği Genel Başkanı Çebin: - "Abonelerin, elektrik kesintileri sebebiyle elektronik cihazlarında hasar meydana gelmesi halinde tazminat alabilmek için zararın ortaya çıktığı tarihten itibaren 10 iş günü içinde dağıtım şirketine başvurmaları gerekir"
Enerji Tüketicileri Derneği Genel Başkanı Çebin: - "Abonelerin, elektrik kesintileri sebebiyle elektronik cihazlarında hasar meydana gelmesi halinde tazminat alabilmek için zararın ortaya çıktığı tarihten itibaren 10 iş günü içinde dağıtım şirketine başvurmaları gerekir"
PSU Neden önemlidir ders olarak okutulması gereken bir konu olmuş geçmiş olsun. Servis ekran kartının ne sebeple bozulduğunu anlayamayabilir böyle bir durumda servisler hiçbir şekilde PCB tamirine girmiyor çünkü fabrikasyon çıkıştaki randımanı tutma ihtimali çok düşük. Direk kartı değiştirirler. PSU Neydi buraya yaz da markadan uzak duralım.