Arızalı GTX 1050 Ti alınır mı?

Arızalı ise hiç alma. Riske girmeye değmez, hem de tamiriyle birlikte yaklaşık zaten sağlamının fiyatına gelir.
Benim şahsi fikrim bir üründe en ufacık bir sorun varsa bile almamak (örneğin bir ekran kartının sadece HDMI yuvası bozuk ama diğer çıkışlarla sorunsuz çalışıyorsa yine almam.)

Çip arızası vesaireyse sağlamının fiyatından pahalıya patlar sana. Çipin fiyatı + işçilik ile fiyatı çok tuzlu olur.

Alma.

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldığınız zaman arıza olarak satın almayın çip tamiri yapıldıktan sonra çip dizime sırasındaki lehim teli kalitesiz ise çipinizin tekrardan patlayacağı anlamına geliyor yapılan işçiliğin 10 numara olması gerekli ve dandik bir lehim teli kullanılmayacak tekrardan ikinci el ekran kartı uma yapıldıktan sonra eski performansını vermeyecek çünkü. Çip ısıyı yediği için artık eskisi gibi tam performanslı çalışmayacak ve çalıştığından daha sıcak çalışacak artık eski performansı bitik durumda olacak yani aldığınız ürünler ikinci el tamirli olmasına dikkat edin. 2,5 sene boyunca laptop tamiri yaptım yaptım tamirlerden çoğunun ekran kartı çip dizim olduğunu fark ettim fakat ekran kartları ne kadar iyi dizilse de bir süreden sonra patlamaya başlıyorlar çünkü çip ilk fabrika dışında ikinci kez ısıyı yedikten sonra artık bozulmaya başlıyor tam randımanlı çalışmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…