Arızalı HDD nasıl düzeltilir?

roizzmonst

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kamerama WD Purple 3.5 taktım ve arızalı dedi. Ama içinde Windows dosyaları falan vardı. Onun için mi ne yapmam gerekiyor? HDD daha yeni 6 saat çalıştı.

Kamerama WD Purple 3.5 taktım ve arızalı dedi. Ama içinde Windows dosyaları falan vardı. Onun için mi ne yapmam gerekiyor? HDD daha yeni 6 saat çalıştı.
Normal bir bilgisayara takıp HardDiskSentinel gibi araçlarla diskinizin sağlığını kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz SS alıp atarsanız sağlık derecesini yorumlayabiliriz. Aynı zamanda kameranız için diski uygun şekilde formatlamanız lazım.

Normal bir bilgisayara takıp Hard Disk Sentinel gibi araçlarla diskinizin sağlığını kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz SS alıp atarsanız sağlık derecesini yorumlayabiliriz. Aynı zamanda kameranız için diski uygun şekilde formatlamanız lazım.

Sağlık performans her şeyi %100 PC de çalışıyor diski formatlamadım nasıl yapacağım.

Sağlık performans her şeyi %100 PC de çalışıyor diski formatlamadım nasıl yapacağım.
Diskin içinde önemli veriniz yok ise diski taktıktan sonra tek bölüm görünüyor olması lazım. Disklerinizi ss olarak atabilir misiniz? Eğer birden fazla bölümü varsa ona göre anlatacağım çünkü.

Dosya Ekleri

• IMG-20260204-WA0002.jpg
    IMG-20260204-WA0002.jpg
    444,5 KB · Görüntüleme: 11

Hard Disk Sentinel'deki Smart kısmını ChatGPT'ye at bir de o yorumlasın, extra olarak lff format deneyebilirsin ayrıca disk için arızalı dediğinden dolayı refurbished ürün olabilir, sıfır olduğundan şüphelenmelisin.

Şuan pc ye takamam ama şu görüntü varPC'
PC'ye takmadan bu görüntü ile nasıl bir yorum yapabiliriz? HD Sentinel de sağlıklar güzel ama benim kastettiğim bilgisayarda normal disklerin göründüğü bu bilgisayar klasörünün görüntüsünü atmanızdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı