Arızalı işlemci garantiye nasıl verilir?

Erol Saral

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:MSI MAG B550 TOMAHAWK
İşlemci:RYZEN 7 5800x3D
Ekran kartı:MSI RTX 3090 VENTUS 3X
RAM:CORSAİR VENGEANCE 32GB (2x16) 3600mhz
SSD:SAMSUNG 1TB 980 PRO
PSU:CORSAİR RM850X 80+Gold
Sıvı Soğutma:COOLERMASTER ML360
KASA:PHANTEKS P500A
MONİTÖR:LG 27GL650F-B 144Hz 1ms
Arkadaşlar aldığım işlemci arızalı sanırım, bunu internetten aldığım yere mi kargolayacağım garanti için yoksa o garanti işlemlerini benim mi yapmam lazım?

Markası modeli nedir? Kutusunun içinde garanti belgesi vardır. Yetkili servisi kimdir, numarası nedir orada yazar. Arayıp görüşün. Kargo kodu verirler size. Şikayetinizi bir kağıda yazarak aynı kutuda gönderirsiniz. Fatura ile birlikte. 20 iş günü içerisinde sonuçlanır.

AMD Ryzen işlemci fatura olarak mail attılar garanti yerine geçiyor Sinerji'den aldım

AMD Ryzen işlemci fatura olarak mail attılar garanti yerine geçiyor Sinerji'den aldım
Sinerjiyi arayacağım yani değil mi ?

Hayır. Sinerji'yi değil. Kutu içerisindeki garanti belgesinde yazan yetkili servisi. Koyuncu Elektronik olması gerek AMD servisi.

Öyle bir şey çıkmadı kutudan yabancı yazıda bir teşekkür notu çıktı başka bir şey yok ve mail ile geldi faturam

Öyle bir şey çıkmadı kutudan yabancı yazıda bir teşekkür notu çıktı başka bir şey yok ve mail ile geldi faturam
Sinerjiden aldıysanız müşteri hizmetlerini arayıp konuşursanız ne yapmanız gerektiğini söyleyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…