Arızalı işlemci iade edilebilir mi?

Samet29

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 Rtx 3060 16 Gb ram
Yeni bir işlemci aldım ama ne yaparsam yapayım görüntü alamadım. Her yolu denedim. E haliyle fana yapışık olan termal macun gitti. Sorum şu: İade edebilir miyim? Sonuçta ürün arızalı.

Yeni bir işlemci aldım ama ne yaparsam yapayım görüntü alamadım. Her yolu denedim. E haliyle fana yapışık olan termal macun gitti. Sorum şu: İade edebilir miyim? Sonuçta ürün arızalı.

Evet tabii ki iade edebilirsin. 14 gün geçmeden iade et.

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Hangi tarihte almıştınız faturası elinizde mi?

Görüntü alamadım derken hocam aldığınız işlemci nedir ve ekran kartınız var mı?

Dün geldi işlemci elimde her şeyi.

Var hocam zaten halihazırda R5 2600 kullanıyordum R5 5600e geçtim ama görüntü gelmedi BIOS Update'si yaptım.

Ben sorunu çözdüm bile hocam. BIOS Update yapman lazım. Muhtemelen B450 ve A320 kullanıyorsun 2600'ü geri tak anakartının en son BIOS sürümünü kur (kurmayı bilmiyorsan video atabilirim) güle güle kullan.

Ben sorunu çözdüm bile hocam. BIOS Update yapman lazım. Muhtemelen B450 ve A320 kullanıyorsun 2600'ü geri tak anakartının en son BIOS sürümünü kur (kurmayı bilmiyorsan video atabilirim) güle güle kullan.

BIOS Update yapılmış, bende sizin gibi düşünmüştüm

Anakartınızın 5600 işlemciyi desteklediğinden emin misiniz?

İşlemcinin bozuk geleceğini sanmıyorum. Basit bir nedenden ötürüdür görüntü gelmemesi. O yüzden almayabilirler çalıştığını kanıtlarlarsa.

14 günlük koşulsuz iade hakkı var kendisi kırıp dökmediyse her türlü iade edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…