Arızalı PS5 ve sıfır PS5 takas edilmeli mi?

Jorji1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, daha önce bununla ilgili konu açmıştım. PS5'te anakart arızası vardı. Sony servise gönderdim bana 16.000₺ tamir ücreti verdiler, başka tamirciye gittim o da ürün yapılamaz dedi. Seçenek olarak sıfır cihaz ile takas önerdi. PS5 disk sürücülü 20.000₺ (1216).6000₺'ye benim cihazı alacak ve 14.000₺ vereceğim. Konsol tamir eden biri olduğu için bilemedim ürün sıfır mı değil mi? Şubatta yurt dışına gideceğim o zaman PS5 almayı düşünüyordum. Bu cihaz için ne yapacağım herhangi bir fikrim dahi yok. Çöpe mi atacağım? Bu şekil kimseye de satılmaz.

Hocam arıza siz aldığınızda var mıydı yoksa sonra mı oluştu?

Yurt dışına gidecekseniz oradan alın hocam. Bozuk olanı da bir şekilde değerlendirirsiniz acele etmeden.

Yurt dışına gidecekseniz oradan alın hocam. Bozuk olanı da bir şekilde değerlendirirsiniz acele etmeden.

Hocam, bu PS5 1016 ilk çıkan sürüm. Normalde ilk çıkan sürüm almazdım ben. O dönem hatırlarsanız 2021'de pandemi vardı ve stok sorunları vardı. MediaMarkt'tan Sony garantili buldum aldım. Dik kullanımdan dolayı metal sıvı akmış. Normalde niyetim şöyleydi: 17 Şubat'ta yurt dışına gittiğimde oradan diskli Slim alır bunu da 15000-16000 satarım diye düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…