Arızalı RX 570 Ekran Kartı Çalışıyor

vbios

Kilopat
Makaleler
4
Birinden uygun fiyata arızalı MSI Armor RX 570 4 GB aldım, kartın sorunu bazen kapanıyormuş. Bu yük altında, boşta, video izlerken ve hiç fark etmiyormuş bildiğimiz sistem kapanıyormuş. Şu an kartı saat 13:00'dan beri kullanıyorum, FurMark, Heaven Benchmark, Valorant gibi oyunları denedim ve hiç kapanmadı. Sizce kart sağlam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir şey söylenemez. Bunu anlamanın tek yolu günlerce kullanman gerekebilir hocam. Ayrıca adamın güç kaynağı bozuk olabilir. Ekran kartı gibi düşünmüş olabilir. Bekleyip görmen gerekir.

OCCT yapmayı dene. Belki de kullanan kişinin güç kaynağı yük altında gerekli enerjiyi veremiyordu. Ondan ekran kartını arızalı sandı.

Aldığınız arkadaşın PSU markası ve kaç W olduğunu sorun. Kendi PSU'ınız ile karşılaştırın. Belki ondaki sorun PSU'ın yetersiz gelmesinden kaynaklanıyordur.

Büyük ihtimal adamın güç kaynağında falan problem vardı.
Ne şanslı adamsın sen ya

Karttan dolayı tüm sistemin kapanacağını sanmıyorum. Bence satıcının sisteminde başka bir parçada sorun vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…