SunguReiS Hectopat Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 7 Çözümler 1 30 Mayıs 2016 #1 9800 GT'li bir sistemim var. Sistem açılmıyor. PSU arızalı olabilir dediler. PSU alsam sistem arızalıysa PSU'ya zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2016
9800 GT'li bir sistemim var. Sistem açılmıyor. PSU arızalı olabilir dediler. PSU alsam sistem arızalıysa PSU'ya zarar verir mi?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.313 Makaleler 7 Çözümler 31 30 Mayıs 2016 #2 Fazla bilmiyorum lakin kısa devre yaparsa zarar verebilir.
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 30 Mayıs 2016 #3 Silinen üye dedi: Fazla bilmiyorum lakin kısa devre yaparsa zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının kısa devre koruması felan varsa vermez.
Silinen üye dedi: Fazla bilmiyorum lakin kısa devre yaparsa zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının kısa devre koruması felan varsa vermez.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.313 Makaleler 7 Çözümler 31 30 Mayıs 2016 #4 Coffe Lake dedi: Güç kaynağının kısa devre koruması felan varsa vermez. Genişletmek için tıkla... Kısa devre koruması var dememiş lakin bu koruma olmadığı anlamına gelmez. PSU modelini yazarsa araştırabilirim.
Coffe Lake dedi: Güç kaynağının kısa devre koruması felan varsa vermez. Genişletmek için tıkla... Kısa devre koruması var dememiş lakin bu koruma olmadığı anlamına gelmez. PSU modelini yazarsa araştırabilirim.