G Gökdenizzv1 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 8 9 Mayıs 2021 #1 PC kendiliğinden mavi ekran verdi ve SSD'yi bir daha okumadı PC, aksine projelerim SSD'ye kayıtlıydı. Kurtarmanın yolu var mı?
PC kendiliğinden mavi ekran verdi ve SSD'yi bir daha okumadı PC, aksine projelerim SSD'ye kayıtlıydı. Kurtarmanın yolu var mı?
atacan57 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #2 TaÅınabilir SSD'den Veri Kurtarma Rehberi Uzun zamandır kullandıÄımız Samsung T5 SSD'miz eriÅilemez hale gelince verileri kurtarmak baÅa düÅtü. İÅte adım adım SSD'den veri kurtarma. Ãncelikle www.technopat.net
TaÅınabilir SSD'den Veri Kurtarma Rehberi Uzun zamandır kullandıÄımız Samsung T5 SSD'miz eriÅilemez hale gelince verileri kurtarmak baÅa düÅtü. İÅte adım adım SSD'den veri kurtarma. Ãncelikle www.technopat.net
G Gökdenizzv1 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 8 10 Mayıs 2021 #3 evet ssdyi okudu ancak içindeki verilere erişemiyorum . disk yönetimine girdğimde ise disk başlatılmamış yazıyordu , başlata basınca da yanlış işlev hatası verdi . Dosya Ekleri Screenshot_21.png 219,6 KB · Görüntüleme: 53
evet ssdyi okudu ancak içindeki verilere erişemiyorum . disk yönetimine girdğimde ise disk başlatılmamış yazıyordu , başlata basınca da yanlış işlev hatası verdi .