Şu anda bulk dönemindeyim. 176 boyunda 60 kiloyum. Arjinin supplementi çok ucuz geldi ve denemek istedim. 130 TL şu anda. Sizce alınır mı? Bir işe yarar mı yoksa parayı çöpe atmak mı olur?
Peki bana ne kazandırır hocam. Yağ oranımı düşürmede etkisi olmaz değil mi (düşmesini şuan istemiyorum) pek bilgim yok bu supplement üzerinde.Arjinin herkes üzerinde işe yaramaz. Paranız yetiyorsa, Sitrülin Malat tercih edin. Arjinin mide ve ince bağırsakta işlenirken, sitrülin direkt olarak dolaşıma karışıyor.
Antrenman öncesi alındığı zaman damarlarınızı genişletir, kan akışını hızlandırır, ekstra güç sağlar. Sitrülin, en iyi güç ve enerji sağlayan supplementtir. Kısacası daha çok pump, güç, enerji artışı demek.Peki bana ne kazandırır hocam. Yağ oranımı düşürmede etkisi olmaz değil mi (düşmesini şuan istemiyorum) pek bilgim yok bu supplement üzerinde.
Teşekkürler sitrülinde marka çok fark eder mi? Protein ocean düşünüyorum. Ayrıca sitrülin 120 servis arjinin 24 servis neden bu kadar fazla?Antrenman öncesi alındığı zaman damarlarınızı genişletir, kan akışını hızlandırır, ekstra güç sağlar. Sitrülin, en iyi güç ve enerji sağlayan supplementtir. Kısacası daha çok pump, güç, enerji artışı demek.
Sitrülinin gerçekten etki etmesi için 5-6 gram civarı almanız gerekli. 120/6 yaptığınız zaman 20 servise denk geliyor.Teşekkürler sitrülinde marka çok fark eder mi? Protein ocean düşünüyorum. Ayrıca sitrülin 120 servis arjinin 24 servis neden bu kadar fazla?
Anladım hocam fakat 1 gram kullanın yazıyordu açıklama kısmında kafamı karıştırdı.Sitrülinin gerçekten etki etmesi için 5-6 gram civarı almanız gerekli. 120/6 yaptığınız zaman 20 servise denk geliyor.
Tadı çok kötü yalnız, şimdiden söyleyeyim.
Türkiye'de 1 gramdan fazlası yasak. Niye yasak bilmiyorum ama 1 gramın hiçbir etkisi yok diyebilirim. Bilimsel araştırmalar 5-6 gram arasının etki ettiğini söylüyor.Anladım hocam fakat 1 gram kullanın yazıyordu açıklama kısmında kafamı karıştırdı.
Anladım teşekkürler. Son olarak sizce alayım mı? Yoksa olmasa da olur mu dersiniz.Türkiye'de 1 gramdan fazlası yasak. Niye yasak bilmiyorum ama 1 gramın hiçbir etkisi yok diyebilirim. Bilimsel araştırmalar 5-6 gram arasının etki ettiğini söylüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.