Arjinin gerekli mi?

Yagiz3461

Hectopat
Şu anda bulk dönemindeyim. 176 boyunda 60 kiloyum. Arjinin supplementi çok ucuz geldi ve denemek istedim. 130 TL şu anda. Sizce alınır mı? Bir işe yarar mı yoksa parayı çöpe atmak mı olur?

Arjinin herkes üzerinde işe yaramaz. Paranız yetiyorsa, Sitrülin Malat tercih edin. Arjinin mide ve ince bağırsakta işlenirken, sitrülin direkt olarak dolaşıma karışıyor.
Peki bana ne kazandırır hocam. Yağ oranımı düşürmede etkisi olmaz değil mi (düşmesini şuan istemiyorum) pek bilgim yok bu supplement üzerinde.

Peki bana ne kazandırır hocam. Yağ oranımı düşürmede etkisi olmaz değil mi (düşmesini şuan istemiyorum) pek bilgim yok bu supplement üzerinde.
Antrenman öncesi alındığı zaman damarlarınızı genişletir, kan akışını hızlandırır, ekstra güç sağlar. Sitrülin, en iyi güç ve enerji sağlayan supplementtir. Kısacası daha çok pump, güç, enerji artışı demek.

Antrenman öncesi alındığı zaman damarlarınızı genişletir, kan akışını hızlandırır, ekstra güç sağlar. Sitrülin, en iyi güç ve enerji sağlayan supplementtir. Kısacası daha çok pump, güç, enerji artışı demek.
Teşekkürler sitrülinde marka çok fark eder mi? Protein ocean düşünüyorum. Ayrıca sitrülin 120 servis arjinin 24 servis neden bu kadar fazla?

Teşekkürler sitrülinde marka çok fark eder mi? Protein ocean düşünüyorum. Ayrıca sitrülin 120 servis arjinin 24 servis neden bu kadar fazla?
Sitrülinin gerçekten etki etmesi için 5-6 gram civarı almanız gerekli. 120/6 yaptığınız zaman 20 servise denk geliyor.

Tadı çok kötü yalnız, şimdiden söyleyeyim.

Anladım hocam fakat 1 gram kullanın yazıyordu açıklama kısmında kafamı karıştırdı.
Türkiye'de 1 gramdan fazlası yasak. Niye yasak bilmiyorum ama 1 gramın hiçbir etkisi yok diyebilirim. Bilimsel araştırmalar 5-6 gram arasının etki ettiğini söylüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı