P PonçikNoob Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Selam ben Ark'da ejderha kodunu bulamadaımda yardım eder misiniz yok falan derseniz hayır var ama ben unuttum şöyle bir şeydi hatta "admincheat wyvern_lightning_bp_... Böyle bir şeydi bana yardım eder misiniz?
Selam ben Ark'da ejderha kodunu bulamadaımda yardım eder misiniz yok falan derseniz hayır var ama ben unuttum şöyle bir şeydi hatta "admincheat wyvern_lightning_bp_... Böyle bir şeydi bana yardım eder misiniz?
Thamade Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #2 Vahşi ve 120 seviye düz Wyvern. cheat SpawnDino "Blueprint'/Game/ScorchedEarth/Dinos/Wyvern/Wyvern_Character_BP_Base.Wyvern_Character_BP_Base'" 500 0 0 120 Artı 0 Eksi
Vahşi ve 120 seviye düz Wyvern. cheat SpawnDino "Blueprint'/Game/ScorchedEarth/Dinos/Wyvern/Wyvern_Character_BP_Base.Wyvern_Character_BP_Base'" 500 0 0 120
KS KS P PonçikNoob Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 Thamade dedi: Vahşi ve 120 seviye düz wyvern. Cheat spawndino "Blueprint'/Game/ScorchedEarth/Dinos/Wyvern/Wyvern_Character_BP_Base.Wyvern_Character_BP_Base'" 500 0 0 120. Genişletmek için tıkla... Aga. Sadece alev çıkıyor diyerlerini çıkartmak için ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Thamade dedi: Vahşi ve 120 seviye düz wyvern. Cheat spawndino "Blueprint'/Game/ScorchedEarth/Dinos/Wyvern/Wyvern_Character_BP_Base.Wyvern_Character_BP_Base'" 500 0 0 120. Genişletmek için tıkla... Aga. Sadece alev çıkıyor diyerlerini çıkartmak için ne yapmalıyım.
Thamade Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 Buradan istediğin yaratığı çağırabilirsin. Artı 0 Eksi