L lepenzp Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Aralık 2021 #1 Arkadaşım Epic Games'ten indirdi Ark'ı, biz de Steam'den indirdik. Arkadaşımızla oynayamıyoruz. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
Arkadaşım Epic Games'ten indirdi Ark'ı, biz de Steam'den indirdik. Arkadaşımızla oynayamıyoruz. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Hamachi uygulamasından oda kurdunuz mu hocam? Artı 0 Eksi
selimder14 Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 Y451 dedi: Hamachi uygulamasından oda kurdunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptık olmadı hocam. biz ikimizde Epic'ten oynarken oluyordu. Ben Steam'den da aldım şimdi olmuyor ne yapmamız gerektiğini biliyorum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Y451 dedi: Hamachi uygulamasından oda kurdunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptık olmadı hocam. biz ikimizde Epic'ten oynarken oluyordu. Ben Steam'den da aldım şimdi olmuyor ne yapmamız gerektiğini biliyorum ama olmuyor.